Inspiratie

Boeketten via de Post: De beste manier om iemand bloemen te geven!

Bloemen zijn het perfecte geschenk. Ze zijn universeel, betaalbaar, opbeurend en ze gaan lang mee. Met een boeket bloemen kan het niet misgaan! Boeketten bloemen laten bezorgen bij vrienden of familie is net zo eenvoudig als ze bestellen bij uw plaatselijke bloemist. Omdat we in een digitaal tijdperk leven, denk je misschien dat iemand een virtueel boeket bloemen geven een nog beter idee is dan de ouderwetse versie. Maar er zijn een aantal dingen die alleen echte bloemen kunnen doen en virtuele niet. Met bloemen per post kunt u iemand een onverwacht cadeau van verse bloemen laten bezorgen in Hoofddorp, zelfs als ze ver weg van u wonen. Je hoeft niet in de buurt van hun huis of kantoor te zijn om ze deze virtuele geschenken te geven – alleen een internetverbinding en een creditcard.

How to give someone flowers by mail

De eerste stap om iemand bloemen per post te geven, is het kiezen van de bloemen. Dit is het gemakkelijkst als u de favoriete bloemen van de ontvanger kent of als u gewoon wat aan het rondkijken bent. U kunt een boeket kiezen dat al is samengesteld, zoals een dozijn rozen of een gemengd boeket, of u kunt uw eigen boeket samenstellen. De volgende stap is het kiezen van een bezorgmethode. Als u een boeket kiest dat al is gemaakt, kunt u de bezorgmethode kiezen wanneer u het boeket selecteert. Indien u zelf een boeket samenstelt, kunt u de bezorgmethode kiezen op het moment dat u het boeket samenstelt.

Welke boeketten kunnen per post worden verzonden?

U kunt vrijwel elk boeket laten bezorgen bij vrijwel elke bloemist ter wereld en het naar iedereen in elk land sturen. Boeketten met bloemen zijn universeel en kunnen voor elke gelegenheid worden gebruikt. Enkele boeketten die per post verstuurd kunnen worden zijn rozen, orchideeën, zonnebloemen, tulpen, margrieten en hortensia’s.

Bloemen versturen met een kaart

Zodra u uw bloemen naar de ontvanger hebt gestuurd, kunt u ook een kaartje aan uw bestelling toevoegen. Je kunt de kaart gebruiken om je gevoelens te uiten, zelfs als je geen kaart met een specifieke boodschap hebt gekozen. Sommige bloemisten hebben zelfs virtuele kaarten die u kunt selecteren om aan uw boeketbestelling toe te voegen. Als u bloemen stuurt naar iemand die u goed kent, kunt u ervoor kiezen om uw eigen boodschap te schrijven. Dit kan een geweldige manier zijn om het cadeau van woorden te geven en uw virtuele bloemencadeau nog verder uit te breiden. Als u bloemen stuurt naar iemand die u niet zo goed kent, kunt u ervoor kiezen om een kaart te gebruiken. Kaarten als “denk aan jou”, “beterschap”, “gefeliciteerd” en “dank je wel” zijn perfect voor boeketleveringen.

Waarom boeketten per post beter zijn dan virtuele boeketten

Boeketten per post zijn om verschillende redenen beter dan virtuele boeketten. Ten eerste is het moeilijk om aan een virtueel boeket te ruiken, omdat er geen geur is. Het ontvangen van een virtueel boeket is nog erger omdat er geen sentiment achter het cadeau zit. Het is gewoon een klik op een website. Echte bloemen gaan veel langer mee dan hun digitale tegenhangers. Een bos bloemen die per post wordt verstuurd, gaat meestal 7-10 dagen mee, terwijl virtuele bloemen maar 48 uur meegaan. De levensduur van een boeket bloemen hangt af van veel dingen, zoals het soort bloemen, de zorg die ze krijgen, en de omgevingsomstandigheden waarin ze worden bewaard.

de voordelen van boeketten per post

Echte boeketten bloemen hebben verschillende voordelen ten opzichte van virtuele boeketten. Ze gaan langer mee dan virtuele boeketten, kunnen naar iedereen in elk land worden gestuurd, en kunnen voor elke gelegenheid en elke persoon worden samengesteld. Echte boeketten bloemen kunnen langer meegaan dan virtuele boeketten omdat er geen tijdslimiet is op hun levensduur. Het enige wat hun levensduur zal beëindigen is verwelking en doodgaan, wat tot 7-10 dagen kan duren. Hoewel virtuele boeketten naar iedereen in elk land kunnen worden gestuurd, kunnen ze alleen naar mensen met internettoegang worden gestuurd. Echte boeketten daarentegen kunnen naar iedereen en overal worden gestuurd. Echte boeketten kunnen voor elke gelegenheid en elke persoon worden samengesteld. Er zijn duizenden combinaties van bloemen die voor elke gelegenheid kunnen worden samengesteld en geleverd.

de nadelen van boeketten per post

Echte boeketten bloemen hebben een paar nadelen. Ze moeten goed verzorgd worden om zo lang mogelijk te kunnen leven. Als de ontvanger niet voorzichtig is met zijn bloemen, zullen ze verwelken en sterven voor hun tijd. Bovendien kunnen echte boeketten duur zijn. Echte boeketten moeten goed verzorgd worden. Het is belangrijk voor de ontvanger om de bloemen in een koele, droge omgeving te bewaren (68° F of 20° C). Ze hebben ook om de paar dagen een beetje water nodig (afhankelijk van het soort bloemen). Echte boeketten kunnen duur zijn. Het is mogelijk om echte boeketten voor een lage prijs te kopen, maar ze kunnen erg duur zijn, afhankelijk van het soort bloemen dat u kiest.

Conclusie

Boeketten bloemen zijn een universeel begrepen geschenk. Ze zijn perfect voor elke gelegenheid en kunnen naar iedereen in elk land worden gestuurd, zolang ze maar toegang hebben tot internet. Boeketten met bloemen hebben ook verschillende voordelen in vergelijking met virtuele boeketten. Echte boeketten moeten goed verzorgd worden om zo lang mogelijk mee te gaan en kunnen duur zijn.