Tuin- en terrasideeën
Tuin en Terras

Tuin- en terrasideeën

Met de lente in aantocht, is het nu het moment om na te denken over uw buitenprojecten. Door je terras en tuin op te fleuren met een paar goedkope ideeën, zal je buitenruimte zeker meer uitnodigend en aantrekkelijker worden. Lees verder voor goedkope tuin- en terrasideeën die u kunt implementeren om uw terras een nieuwe look te geven! En als u niet veel tijd over heeft, volgen hier enkele goedkope ideeën voor uw buitenruimte.

Het gebruik van gerecyclede materialen voor harde landschapsarchitectuur is een andere goedkope manier om persoonlijkheid aan uw tuin toe te voegen. Upcycle oude gootstenen en pallets om een ​​unieke plantenbak te creëren. Hangmanden geven ook direct kleur aan je tuin. Vul ze met een mengsel van bloemen en groenten voor meer kleur. Een hangende mand is een andere goedkope manier om je terras of tuin te verfraaien. Door teruggewonnen materialen te gebruiken, kunt u ook zelf de harde landschapsarchitectuur doen, waardoor u geld bespaart op dure professionals.

Het creëren van een levende muur is een andere goedkope manier om direct kleur toe te voegen aan uw terras of tuin. Om een ​​levende muur te creëren, vul je een zakplanter met vetplanten, bloeiende planten en kruiden. Je kunt ook een levende muur planten met jonge planten. Deze planten kunnen goedkoop zijn en snel groeien, dus ze zijn perfect voor kleinere ruimtes. Als je geen tijd hebt om een ​​levende muur te maken, overweeg dan om een ​​oude douchebak als plantenstandaard te gebruiken.

Als je het geld niet hebt om dure buitenmeubels te vervangen, overweeg dan om upcycled ontwerpen te gebruiken. Door opvallende stukken aan uw buitenruimte toe te voegen, kunt u het karakter van het huis naar voren halen en tegelijkertijd geld besparen. Een frisse verflaag geeft elk meubel een nieuw leven. Een ander goedkoop idee voor buitendecoratie is om lantaarns op zonne-energie op te hangen. Deze voegen een vleugje kleur toe aan uw terras en beschermen het tegelijkertijd tegen de elementen.

Hoewel veel van de goedkope tuin- en terrasideeën plastic of aluminium meubels bevatten, kunt u ook rotan gebruiken in plaats van hout. Hoewel de laatste twee goedkopere opties zijn, gaan ze niet zo lang mee, dus kies een onderhoudsarme versie voor je terras. Kijk voor duurzamere meubels naar terrasmeubilair van rotan of stoelen in rieten stijl. Adirondack stoelen zijn comfortabel en hebben extra brede armleuningen. Deze betaalbare stoelen kunnen ook gemakkelijk worden bijgewerkt met kussens om een ​​nieuwe look toe te voegen.

Een vrijstaande vuurkorf en bijzondere meubels zijn allebei goede investeringen in je achtertuin. U kunt goedkope accessoires zoals lichtslingers en kussens toevoegen. Je kunt het oude canvas tuinhuisje ook vervangen door een blikken exemplaar. Dit gaat veel langer mee en ziet er beter uit dan de canvasoptie. En als u geen geld heeft voor een nieuwe, kunt u de oude zelf repareren. Met een beetje creativiteit kom je een heel eind.