Inspiratie

Inspirerende ideeën voor uw tuin met behulp van zonnelampen

Als u uw tuin wilt opfleuren, kunnen lampen op zonne-energie zorgen voor een elegante gloed. Zonnelampen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, waaronder kerstverlichting, slingers, lantaarns, staken en zelfs aan de muur bevestigde armaturen. Je kunt ze zelfs in je huis installeren. Hier zijn enkele ideeën om u op weg te helpen:

Zonne-lampen met kroonkurken zijn een klassieke keuze. Deze lampen kunnen van elke soort fles gemaakt worden, ook die met een dop. Ze zien er bijzonder mooi uit wanneer ze worden gebruikt met draad-LED-minilampen. Kies de mooiste kroonkurken en bevestig ze aan de lampen. Kroonkurken van Crown Royal zijn bijzonder opvallend, maar u kunt ook elk ander type gebruiken. Het maakt niet uit wat voor soort glas je gebruikt, er is er zeker een die bij je interieur past en bij je terrasmeubilair past.

Hangende meteorenregenlampen zijn ook een goede keuze. Ze creëren een prachtig gordijneffect over je tuin. Koop een van deze lampen van Amazon en hang deze in een boom. De combinatie van natuurlijke elementen met de sfeer van solarlampen zorgt voor een charmant, gezellig effect. Je kunt deze lampen zelfs op een richel in de tuin plaatsen. Ze geven een mooie gloed aan uw achtertuin en u kunt op elk moment van de dag van uw tuin genieten.

Lichtslingers en paallampen zijn beide geweldige manieren om uw tuin te verlichten. Als je op zoek bent naar een betoverende sfeer voor een samenzijn in de buitenlucht, kun je ze over een pergola of over een decoratief metalen scherm hangen. Je kunt ze zelfs over gepolijste tegels plaatsen voor een meer dramatisch effect. En je kunt deze lampen ook gebruiken om een ​​fonkelende rand rond een muur van gebladerte te creëren. En ze zijn perfect voor het verzachten van winterharde planten.

Kerstverlichting is een andere geweldige manier om sfeer aan uw tuin toe te voegen. Ze zijn betaalbaar en milieuvriendelijk, en u kunt ze overal installeren waar u maar wilt. Je kunt ze zelfs om een ​​tuinhuisje of tuinhek wikkelen. Kerstverlichting heeft niet veel energie nodig om te werken en kan uren meegaan. Ze zijn ook het zomersequivalent van kerstverlichting en kunnen een leuke manier zijn om wat sfeer aan je achtertuin toe te voegen. Als je geen van deze lampen hebt of iets anders wilt proberen, hang dan wat slingerlampen op.

Pergola’s zijn een gamechanger in uw tuin. Pergola’s bieden een welkome afwisseling van het harde zonlicht en markeren een aparte ruimte weg van de zon. Pergola’s zijn ook de perfecte structuur voor verlichting op zonne-energie, omdat ze plaats bieden aan een doe-het-zelfbar en een eettafel. Er is dus geen reden om niet optimaal gebruik te maken van de ruimte die u in uw tuin heeft.