Tuininrichting

Goedkope ideeën voor tuinlandschap

Voor de goedkope tuinier zijn er verschillende manieren om landschapsarchitectuur aan een tuin toe te voegen. De eenvoudigste manier om de aantrekkingskracht te vergroten, is door de mailbox opnieuw in te richten. Het enige dat nodig is, is een klein latwerk, wat mulch en een schop. Zodra je alle materialen hebt, is de volgende stap het aanpassen van de grond. Plant vervolgens uw favoriete eenjarigen. Verdeel de bosjes en plant ze opnieuw op een meer prominente locatie.

Een ander goedkoop idee voor tuinaanleg is om bestaande materialen opnieuw te gebruiken. Vaste planten zijn geweldige planten om toe te voegen aan een tuin, omdat ze niet elk jaar hoeven te worden gekocht. Ze zullen zichzelf binnen twee of drie jaar terugbetalen. Vaste planten kunnen in verschillende bodemgesteldheden worden gebruikt en kunnen in de volle zon of halfschaduw worden gekweekt. Ze gaan een paar jaar mee, dus je hoeft ze niet elk jaar te vervangen.

Een ander goedkoop idee voor een tuinlandschap is het toevoegen van een tuinfontein. Oude plantenbakken en stenen kunnen worden gerecycled tot tuinfonteinen. Ze kunnen een rustgevend geluid aan uw tuin toevoegen en tegelijkertijd esthetisch aantrekkelijk zijn. U kunt ze in uw tuin of op uw verandatrap plaatsen. U kunt overal van $ 10 tot $ 30 uitgeven aan bloemen. Een ander goedkoop idee voor tuinaanleg is het recyclen van oude gieters. Oude gieters zijn geweldig voor tuindecoratie en je kunt ze gebruiken om je veranda of tuin te versieren.

Straatstenen zijn duur, maar je kunt grind leggen om een ​​tuinpad te maken. De prijs is minder dan grind en je kunt het 2,5 cm diep leggen. Leg vervolgens wat honingsteensnippers tussen de stenen om je tuin een rustieke uitstraling te geven. Een grote zak snippers is goed voor ongeveer 20 vierkante meter gazon. Kies stenen die 20-30 mm groot zijn; ze gaan langer mee en voelen stevig aan onder de voeten. Een andere manier om meer aantrekkelijkheid toe te voegen, is door wijnkurken te gebruiken als plantmarkeringen.

Een andere gemakkelijke manier om een ​​lelijke achtertuin te transformeren, is door een mooi bloembed toe te voegen. Het is gemakkelijk om deze eenvoudige wijzigingen zelf aan te brengen en de resultaten zullen fantastisch zijn. Vergeet niet de foto’s van uw tuin te bekijken om te zien wat er het beste uitziet. Maak aantekeningen van de beste delen van de tuin en welke delen veel werk vergen. En vergeet niet om advies in te winnen van buren en lokale tuiniers. Als je niet zeker weet wat je moet doen, zijn er altijd mensen in de buurt die het al voor je hebben gedaan.

Goedkope ideeën voor tuinlandschap kunnen zijn het toevoegen van verlichting aan uw tuin. Het hebben van buitenverlichting houdt mensen veilig en voorkomt ongelukken ‘s nachts. U kunt ook lampen op zonne-energie gebruiken om tuinbedden, bloemen en paden te verlichten. En omdat lampen op zonne-energie goedkoop in aanschaf kunnen zijn, hoeft u zich geen zorgen te maken over elektriciteitsrekeningen. Investeren in een touwverlichtingssysteem op zonne-energie bespaart u geld. Deze ideeën zijn niet duur, maar kunnen veel toevoegen aan uw huis.